Itt a sárga szín, meg a roller!

20140909_121028[1]

Ezt a derűs gyümölcsös tálat még hetekkel ezelőtt kaptam az egyik szomszédasszonyomtól. Akkor még meleg volt, és minden csupa zöld. Tudtam, hogy ez a tál már az őszt idézi. Aztán eltelt néhány hét, és itt is van a szép, sárga ősz. Megint nagyon lenyűgöz ez a szín mindenfelé. Kedvenc gesztenyefasorom egyenesen arany külsőt öltött. Szeretek sétálni alatta.

20140909_121059

A gyerekeket beiskoláztuk, futnak, szaladnak a hetek. Mindenki teszi a dolgát.  Rengeteg a különóra, de csinálják szépen. Hála Istennek. A nagy fiam minden nap megy vizilabdára, Róza négyszer kézilabdára. Beindult az intenzív angol: heti két óra mindkét nagynak. És persze maradt a zene: a cselló és a furulya. Miksám pedig néptáncol és rajziskolába jár szerdánként. Ja, és a Regnum csapat mindenkinek. Uff.

20140909_121144

Az idei ősz egyik újdonsága a roller. A lányom kezdte, aztán a Kicsi is azt kért a szülinapjára. Azzal járnak suliba. Valamiért most ez a menő, menőbb, mint a bicikli. Kipróbáltam, és rájöttem: tényleg fantasztikus! Azt hiszem, utoljára az óvodában rollereztem. Akkor nem volt nagy szám: nyekergő, lassú, ócska kis jármű volt, és nem okozott nagy örömet. Na ezek a mostaniak bezzeg! Valósággal repülni lehet velük. A gyerekek  kicsit kinevettek, de aztán tanítani kezdtek mindenféle trükkökre. Mondtam, hogy drágák, de nekem a kormánypörgetés és ugratás felesleges: boldog vagyok a repüléssel.

Lehet, hogy nagyon ciki, de én is vágyom egy rollerre. Néha elszaladnék vele valami jól lebetonozott helyre és kiszáguldanám magam. Elfelednék minden feszülést, feladatot, és feltöltődnék adrenalinból. Szerintetek lehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


− kettő = 4